Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Rienk Schootstra

Rienk Schootstra
Politieke partij
CDA
Adres
Postbus 2
9285 ZV Buitenpost
Emailadres
r.schootstra@achtkarspelen.nl
Telefoonnummer
06 - 15 49 33 75
Facebook
https://www.facebook.com/rienk.schootstra.1
LinkedIn
https://www.linkedin.com/in/rienk-r-p-schootstra-a89760171/?originalSubdomain=nl
Nevenfuncties
Secretaris Studievereniging Sylvatica (onbezoldigd) - MSc Forest and Nature Conservation specialisatie Policy and Society (onbezoldigd)

Mijn naam is Rienk Schootstra en ik ben woonachtig in Buitenpost.
Momenteel studeer ik Bos- en Natuurbeheer in Velp waar ik mij specialiseer op het gebied van het beheren van bos en natuur. Echter, is dit niet waarbij ik het bij wil laten. In 2021 heb ik een minor gevolgd aan de Wageningen Universiteit op het gebied van People, Policy and Nature conservation. Dit als opzet voor de master Forest and Nature Conservation.


Binnen de politiek ga ik me bezighouden met ‘sportbeleid en activering’, ‘sportaccommodaties’, ‘milieubeheer’, ‘begraafplaatsen en crematoria’, ‘Ruimtelijke Ordening’, ‘Grondexploitatie (niet-bedrijven terreinen)’ en ‘wonen en bouw’. Heeft u vragen of ideeën, neem gerust contact met mij op.


In mijn vrije tijd ben ik veelal buiten, ik zeil graag in de zomer over de Friese meren en gooi dan vaak ook een hengeltje uit. In het weekend ga ik geregeld op jacht of doe ik aan beheer en schadebestrijding. Om daarna vervolgens weer snel van tenue te wisselen, om weer op het groene gras met witte lijnen te staan, om achter een bal aan te hollen.

Stemgedrag

237 Stemmen, 86% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag